skip to Main Content

Meet & Treat

Een gezonde huid is een mooie huid, daarom starten we als je voor de eerste keer komt met een meet en treat + huidscan met de observe 520x. We beginnen met het invullen van een intake formulier, hierin stel ik verschillende vragen om alles goed in kaart te brengen en worden jouw huidwensen besproken.

Nadat we dit formulier hebben ingevuld is, gaan we door met een huidscan. Dit wordt gedaan met de observe 520x, een innovatief apparaat wat een compleet beeld gaat geven van de huid. Problemen en aandoeningen in de huid beginnen vaak in de diepere huidlagen, en worden vaak pas later zichtbaar. Door deze scan gaan wij alvast een kijkje nemen in deze dieper liggende huidlagen.

METEN IS WETEN!

Op basis van deze resultaten wordt er een passend advies geven hoe wij naar jouw droomhuid kunnen werken. Hierin staat het behandel en het product advies wat hoort bij het behalen van jouw ideale huid. Dit advies ontvang jij ook nog eens via de mail zodat je dit nog eens terug kan lezen of nog eens kan bekijken.

Na de huidscan is het tijd om de huid te gaan behandelen. Deze kennismakingsbehandeling wordt uitgevoerd met de producten van IMAGE Skincare. Met deze producten kan ik al starten met een gepersonaliseerde behandeling.

Het behalen van jouw ideale huid kan ik natuurlijk niet alleen. Hiervoor heb ik ook jouw hulp nodig. Jij speelt namelijk een belangrijke rol. Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het belangrijk dat de producten thuis ook gebruikt worden. De huid moet namelijk dagelijks verzorgt worden. De juiste producten zorgt ervoor dat we sneller  het resultaat behalen. Hierdoor ook sneller een stapje dichter bij jouw droomhuid.

Na afloop van de kennismakingsbehandeling ontvang jij samples mee naar huis zodat jij de geadviseerde producten kan uitproberen!

Back To Top