skip to Main Content

Image Skincare Peel

Intensieve huidverbetering start bij de Peelings. Dit doen we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor worden oneffenheden verwijderd. Fijne rimpels, acné of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen.
De werkzame stoffen in de Peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert en huidverbetering optreed. De verschillende peelings zijn:

The Ormedic Lift:

Deze Peeling is een combinatie van pompoen, mango, -papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie

The Signature Facelift:

Deze Peeling op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen zorgt voor directe celvernieuwing en herstel van de natuurlijk balans van de huid

Lightening Lift:

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid.

Wrinkle Lift:

Een basis van Aloë Vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve Peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.

Acne Lift:

Deze Peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor celvernieuwing.

De merken waar Skinz! mee werkt.

Gemaakt van de beste kwaliteit, om de huid zo goed mogelijk te stimuleren!

Back To Top