skip to Main Content

Deep phyto peel

Deze salon behandeling is op basis van verschillende fruitzuren. Wanneer de klant last heeft van (ernstige) acne en acnelittekens, een door de zon beschadigde huid, rimpels of een vale teint is behandeling met de Deep Phyto Peeling ideaal. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het de huid snel en diep penetreert, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huiden gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Deze behandeling kan ook samen met de kruidenpeelingkuur gecombineerd worden om je laatste kuur behandeling nog intensiever te maken en je huid een optimale boost krijgt.

De fruitzuren die in deze peeling zijn verwerkt zijn:

Melkzuur (aha)

Mekzuur is ter ondersteuning van de salicylzuur en glycolzuur toegevoegd aan de deep phyto peeling en zorgt voornamelijk voor de diepe hydratatie van de huid.

Glycolzuur (aha)

Bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan een doffe (grijze) huid, rimpels en lijntjes en oppervlakkige pigment vlekken.

Salicylzuur (bha)

Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleefd zitten. Dit zorgt voor minder mee-eters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot de poriën. Dit houdt in dat het zowel de poriën en de opperhuid exfolieert.

De merken waar Skinz! mee werkt.

Gemaakt van de beste kwaliteit, om de huid zo goed mogelijk te stimuleren!

Back To Top