skip to Main Content

Huidscan

We maken het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. De Observ 520x maakt een huidscan van jouw huid. Om het juiste behandelplan samen te stellen en de juiste producten te adviseren is een goede huidanalyse van belang. De Observ 520x analyseert ook de diepere huidlagen want waardoor we ook onderliggende huidaandoeningen kunnen zien. Iedere huidverandering ontstaat namelijk in de diepere huidlagen. Dit wordt namelijk vaak pas later zichtbaar.

De Observ 520x brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. In 8 seconde maakt de Observ 520x 8 verschillende foto’s. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de structuur van jouw huid en de diepere huidlagen. Zo kunnen we je laten zien hoe  jouw huidconditie op dit moment is en hoe het staat met de pigmentatie in je huid, heb jij bijvoorbeeld al zonschade opgelopen. Zit er veel roodheid in de huid, en zijn de talgklieren over actief of moeten we de lipide laag gaan herstellen, of moeten we de huidtextuur gaan aanpakken?

Met de informatie die de Observ 520x ons geeft kunnen we een nauwkeurig huidadvies samenstellen. Zo kunnen we ook preventief gaan behandelen op veranderingen die nog niet zichtbaar zijn maar die wel aanwezig zijn in jouw huid.

Samen werken we naar jouw droomhuid!

Back To Top