skip to Main Content

Acnébehandelingen

Acné kent iedereen wel, de officiële medische term is acne vulgaris. Het is een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklier. Dit kan zowel voorkomen op jongere als op oudere leeftijd, onder invloed van hormonen, stress, eetgewoonte, enz. De mate waarin acné voorkomt wisselt in hevigheid. Bij de één blijft het bij een enkel oppervlakkig puistje, bij de ander is het een uitbarsting met pukkels, puistjes in het gezicht. Vaak wordt deze aandoening als vrij hinderlijk en storend ervaren, wat ook psychisch invloed heeft. Om littekens te voorkomen is het belangrijk dat de ontstekingen op de juiste manier worden verwijderd, zodat de huid goed kan herstellen en er geen littekens ontstaan. Bij Skinz! wordt er zorgvuldig naar uw huid gekeken, zodat we een passende behandeling kunnen bieden om de huid terug in balans te brengen. Daarbij is het van belang om ook thuis met de juiste ondersteuning aan de slag te gaan met een verzorgingsplan.

Behandeling en verzorgingsplan:

Tijdens de eerste behandeling wordt in kaart gebracht wat de conditie van de huid is, welke voedingstoffen u nog nodig heeft, welke voedingstoffen u beter kunt mijden en welke behandelingen het beste bij u passen. Daarbij hoort ook huidverzorging, dit is een belangrijk onderdeel. Een goede verzorging thuis bevordert het behalen van het gewenste resultaat gedurende de acnébehandelingen en onderhoudt het behaalde resultaat.

Skinz! werkt samen met de zorgverzekering, waardoor eventuele vergoeding van de behandelingen mogelijk is. Graag verstrek ik meer informatie als u contact met mij opneemt.

Behandelingsmogelijkheden:

  • Reinigende behandelingen
  • Fruitzuurbehandelingen
  • Microdermabrasie
  • Kruidenpeeling

De merken waar Skinz! mee werkt.

Gemaakt van de beste kwaliteit, om de huid zo goed mogelijk te stimuleren!

Back To Top