skip to Main Content

Co2 Treatment

Je huid zichtbaar verbeteren? Kies voor de nieuwe Co2 behandeling.

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

De Co2 behandeling zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

 

Hoe werkt dit precies?

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid.

Met de Co2 behandeling wordt de zuurstofproductie door middel van kooldioxide juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbeterd het de doorbloeding en de opname capaciteit van de huid waardoor producten beter worden opgenomen. Ook zorgt het voor een betere opbouw van het collageen.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

 

Waarvoor kan de Co2 behandeling worden ingezet?

De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid
✓ Doffe, vale huidskleur
✓ Acne en onzuivere huid
✓ Huidveroudering

De merken waar Skinz! mee werkt.

Gemaakt van de beste kwaliteit, om de huid zo goed mogelijk te stimuleren!

Back To Top